Технологично отключване за входна врата
Полезно

Топ джаджи за входни врати

Във времето на 5G и електронното банкиране се чудим дали шпионката и ключовете са достатъчни, за да предпазят дома ни. Нека Ви запознаем с топ джаджите за входни врати, които до скоро виждахме само по филмите, а сега може да ги притежаваме.

Алармена система за входни врати

Врата с вградена алармена система и дистанционно управление. Програмира се с код за достъп, който въвеждате при отключване и заключване или просто натискате дистанционното. Този код може да променяте само с въвеждане на няколко бутона. Плюса на тази врата от нашите дни е, че при опит на отваряне с взлом има ударен детектор. Включени са към нея две батерии, за да е винаги готова за употреба. Монтира се скрито табло с бутони във входната врата и може да се ползва с код или дистанционно. Също така може да се възползвате от комбинация със стандартен ключ и алармена система.

Врата която се отваря с карта

Не се налага да носите ключове, а входната врата се отваря като вкарате или приплъзнете картата, която разпознава символите и кодовете в нея и така отключва системата за сигурност. Лесно може да бъде програмирана, за да се използват няколко карти към едно устройство. Тя вече е добре позната в хотелерският бизнес, като удобство когато клентите забравят да върнат ключа или просто го загубят, тъй като има опция за блокиране на картата при такива ситуации.

Врата с биометрична система за достъп

Това са всички устройства, които разпознават вашите физически и поведенчески признаци. Като може това да е от сканиране на ретината на окото, до отпечатак на пръст или гласова команда. Предимството на този тип услуги е в това, че ако се използват за контрол са изключително надежни и предават в реално време кой отключва вратата, защото не може да бъде разменен или загубен. Което изключва до сега познатите ключове и катинари и се превръща в една от топ джаджите, които се предлагат. Може да бъде видяна в индустриалните сгради, лаборатории и др.

Rate this post