Входна Врата с доказано качество
Полезно

Входни врати с доказано качество

Нашите врати и системи, са проектирани да работят заедно и да работят за цял живот. Нашите продукти предоставят безкомпромисно качество, отвътре и отвън, и предоставят вдъхновени дизайни при практически неограничен избор, които допълват архитектурните стилове.

В подкрепена на доживотната гаранция

Ние можем да застанем зад повече части и по-дълго от другите компании за врати, защото ние правим или уточняваме всичко, което влиза в нашите системи за врати. Собственикът на жилище има един източник, към който да се обърне, ако възникне проблем със системата на входната врата. Други компании или не гарантират толкова много части от системата на вратите, или ги гарантират за по-кратък период от време. Това може да остави собственика на жилището без покритие и да се обърка към кого да се обърне, ако възникнат проблеми.

  • С изключение на неправилно сглобяване на компоненти в система от врати от дистрибутора, дилъра, строителя или ремоделира, както и инсталирането на системата на вратите.
  • С изключение на нормалното износване.

Разликата в фибростъклото

С много малко поддръжка, вратата от фибростъкло може да донесе в дома години красота, издръжливост и енергийна ефективност. Вратите от фибростъкло предлагат автентичния вид на дърво. Но, за разлика от дървото, фибростъклото няма да се изкриви или изгние. И за разлика от стоманата, няма да да ръждяса. Построени с ядро от полиуретанова пяна, вратите от фибростъкло изолират срещу студ и топлина и са с изключителна енергийна ефективност.

Дръжка за полирана входна врата

Полиран стил за вашия вход

Нашите продукти са проектирани така, че да отговорят на променящите се тенденции на пазара. Всяка година виждаме, че тенденциите в дизайна на дома се смесват по различни начини, за да създадат актуален външен вид, идеален за днешните домове.

Възвръщаемост на инвестициите

Собствениците на жилища, които изберат врати за стилния им вход, могат да видят над 2 пъти възвръщаемостта на инвестицията си.

Дори и да затръшваш вратата, не трябва да имаш притеснения. Със сигурност, нашите врати, стъкла и компоненти отговарят на вашите най-строги очаквания. Излагаме ги на екстремни метеорологични условия. Преобръщаме тежки предмети по первазите си. Потапяме части с метални покрития в корозивна солена атмосфера. И ги излагаме на ултравиолетова (UV) светлина, за да сме сигурни, че нашите части за запечатване на атмосферни влияния и метални покрития могат да устоят на влошаване и избледняване на цвета на слънцето.

Избор на трайна врата

По цял ден в жилището влизат деца, домашни любимци, съседи и т.н. Което означава, че когато става въпрос за избор на нова входна врата, надеждността и издръжливостта са от многостепенно значение.