Лилава входна врата
Полезно

Необичайни цветове за входна врата

Бургундски цветове на входните врати

Възможно ли е лилавата входна врата да е отговорът на призрачното привличане на Вашия дом? Лилавото набира все по-голяма популярност за външните врати, тъй като е перфектното допълнение към всички вариации на зелената растителност. Изборът на подходящ тон на лилавото е от важно значение, тъй като този цвят може да се променя от нюанс на гроздов сок до наситено бордо. Цветът на Вашата къща ще бъде най-доброто ръководство за избора на подходящо лилаво, така че не забравяйте да пробвате цветовете заедно, преди да се ангажирате с боядисването.

Сини цветове на входната врата

Най-добрите сини цветове за входни врати имат много слаб зелен нюанс. Знаете, че повечето входни врати са обградени от зелена растителност и озеленяване, чисто синята врата може да изглежда наистина не на място, когато е съчетана с всичко това зелено, или ще изведе нежелани сиви тонове. Богат син цвят на вратата, само с нотка на зелено, може да придаде на Вашия дом приветлив и спокоен вид.

Цветове на червените врати

Червеното е благоприятен цвят за декориране по фън шуй и особено за входна врата. Ако обичате да украсявате за зимните празници, червената врата би била идеалният фон. Червеното може да бъде сложен цвят на боя, така че не забравяйте да изпробвате червената боя, която обмисляте. Изберете универсален топъл нюанс на червена боя, който може да се съчетае с различни домашни стилове.

Коралов цвят за входната врата

Кораловият цвят на входната врата е възвръщаемост от модерния стил Mid-Century. Коралът беше популярен избор за домове с портални врати и азиатски мотиви. Коралът днес е все още зашеметяващ избор за съвременни и модерни, и плажови домове от средата на века.

Бледо ментово зелено

Бледото ментово зелено е неочаквано за входна врата. Бяла къща, която се нуждае само от нотка на цвят, би могла да засили очарованието си с цвят като този, особено с черни елементи или декор на верандата като акцент. Ако сте сред късметлиите и имате холандска врата, цвят като бледозелен би бил сладък избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *