vrata 7 1
Полезно

Метални входни врати

Предлагаме голямо разнообразие от метални входни врати, те са с дебелина на крило пет или седем сантиметра в зависимост от модела, красиви по дизайн дръжки било то цял шилт или дръжка тип розетка, шпионка и много голямо разнообразие от цветове и модели. Като за къщи предлагаме два модела с UV защита. Тези модели могат да бъдат излагани на пряка слънчева светлина, дъжд и сняг може да ги вали, но няма да се промени цвета на вратата. Окомплектовката ѝ включва крило, каса, дръжка, четири броя панти, които са вградени в касата, праг, гумени уплътнения на крилото и касата за по-добра изолация. Изолацията в крилото на тези врати е тип пчелна пита.

Богат избор от входни врати

Богатият избор от модели и цветове може да доведе до правилното решение за избор на входна врата за дома или офиса. Когато я избираме трябва да заложим на цена и качество, нашите врати са на отлични цени и качество. Сертифицирани по Европейски стандарт, клиентите ни трябва да са сигурни в качеството на вратите, за да не се страхуват от обир в дома им.

vrata 8

Монтиране на входна врата

Следващ фактор и не на последно място е кой и как ще постави входната врата. Предлагаме, разбира се, и монтаж от високо квалифицирана монтажна група, която ще демонтира старата врата и ще монтира новата. Работата им е изключително професионална и чиста. Много важна роля играе и последващата експлоатация на входната врата. Като ние издаваме гаранционна карта, в която е описано как да я използваме и да запазим по-дълго време нейния живот. Хубаво е след като се постави да се смазват редовно пантите, бравата, езикът и патронът със спрей, смазка, бяла грес, за да е безшумна и лесно да се затваря след определен период от време на ползването ѝ.

Тези съвети ще запазят вашата нова и красива врата дълги години, за да и се радвате както, когато сте я купили от магазина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *