T 102 Sparta
Полезно

Замени старата и захабена блиндирана врата с нова!

Старата Ви входна врата е увиснала, захабена и амортизирана? Омръзнала Ви е и не върши същите функции, както в началото?

Днес ще Ви бъдем полезни с няколко факта, защо трябва да премахнете старата и вече ненужна входна врата, за да я замените с блиндирана врата. Взели сте решение да я замените с нещо ново и иновативно?

Първо – най-важните причини за подмяната на блиндирана врата с нова

Това е степента на топло- и звукоизолацията. Едно време, производителите не са наблягали на нея, поради факта, че не са разполагали с нужните материали. Сега изолациите, които поставят на блиндираните врати биват няколко варианта – каменна вата, полистирен, пчелна пита и полиуретанова пяна. Имайте предвид, че спрямо качеството на даден вид врата е и съобразена и шумоизолацията. Може да заложите спокойно на високия клас – минералната вата, тя ще предпази жилището от нежелани шумове и ще изолира домът Ви от студ или топлина, в зависимост от сезона.

Втората най-важна функция

Блиндираната врата е сигурност, която се допринася към вашият дом, за да се чувствате спокойни и защитени. Желателно е, когато избирате входната врата, тя да има повече от един заключващ механизъм. За да може шиповете, които се увеличават в този случай да са повече на брой и влизайки в касата при заключено положение, те да затруднят крадци и недоброжелатели. Сега заключващите системи биват 2 вида: механични и електронни. Отделно се предлагат и скрити ключалки тип резета. Но всичко е въпрос на избор и на каквото и да се спрете, ще постигнете мира и спокойствието на семейството Ви.

Блиндирана врата

Новите тенденции за производство на врати са свързани с материали като MDF и HDF, ситно пресовани дървесни частици, слепени и пресовани под високо налягане. Важно е да прецените спрямо мястото и квартала, в който живеете и да решите нивото на качеството.

И вече на последно място, това е визията на блиндираната врата и нейното покритие. Видовете покрития са ламинирано, ПВЦ, естествен фурнин, лакирано покритие, боядисано и прахово боядисани.

Предложението на пазара са различни визии с имитиращи дървесни шарки, различни фрезовки под формата на  линии, геометрични фигури и много други. Те биха задоволили всяко търсене и каприз.

Отървете се от старата и захабена врата, позволете си да внесете на домът си усещане за нова свежа и модерна визия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *