Входна врата модел 666 от Порта Нова
Полезно

Сигурността не винаги означава висока цена

Добрата защита на дома Ви не винаги трябва да е на безумно висока цена. На пазара се предлагат изключително функционални блиндирани врати на повече от невероятни цени, които със сигурност биха се вписали в бюджета на всеки.

Входните врати от серия Уют и Комфорт предлагат точно това – висока сигурност и качество на изумителна цена. Предлаганата гама от модели е толкова богата, че без съмнение ще покрие всеки вкус.

Вратите от тези серии са изцяло метални, блиндирани, с 10 см фиксирана каса, което Ви предоставя възможността в дома Ви да се постави уширение и первази от стандартни интериорни врати в същия цвят. Това ще придаде топлина и уют на помещенията Ви, защото ще избягате от стандартните студени метални каси и первази.

Благодарение на покритието си, входните врати успешно имитират в най-малки детайли естествена дървесина и са почти неразличими визуално, а в същото време носят в себе си качествата на блиндирана метална врата.

Следващото голямо преимущество на моделите от тази серия са скритите панти, които са видими само и единствено ако вратата е отворена. В затворено състояние на крилото, те се прибират в касата и са напълно недостъпни, независимо от посоката на отваряне на самата входна врата.

Може би най-важното обаче е самата система за заключване. Тук имаме невероятната комбинация от тристранно заключване от 10 или 12 активни шипа, които заключват вратата на страни, нагоре и надолу. Това в комбинация със скритите панти правят вратите на практика неразбиваеми.

Бонус към всички изброени качества до тук е готовият вграден праг. Това Ви спестява средства и време изгубено в без друго трудоемката задача да откриете подходящият за Вашата врата.

Всички врати и от двете серии са снабдени с допълнителен заключващ механизъм – тип резе, поставен от вътрешната страна, който е достъпен само за хората, които са в дома.

Моделите от двете серии дават възможност за избор от това с една или две индивидуални заключващи системи да бъде всяка врата. Всяка ключалка е снабдена с по 2 монтажни ключа, един мастър ключ и четири оригинална ключа за съответната ключалка.

Вратите идват с фабрично поставени шпионки и изключително здрав обков.

Цените, на които можете да откриете вратите от сериите Уют и Комфорт са невероятни и в комбинация с високото качество, са удачно решение за всеки.

Сигурността не винаги означава висока цена
Гласувай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *