Полезно

Причини да не отлагате покупката на нови интериорни врати

Ако мислите, че нямате нужда от нови интериорни врати или, че може да изкарате със старите още някоя и друга годинка. Е, то аз съм тук, за да ви убедя точно в обратното.

Ще ви дам пет причини, за да размислите още днес да закупите нови интериорни врати за целия дом.

Причина № 1

Замисляли ли сте се за това, достатъчно устойчиви и издръжливи ли са старите ви врати? Защото, ако не сте сигурни, то аз мога да ви предложа голям избор от различни модели вътрешни врати. За да се чувствате по-удобно в своя собствен дом, Ви е необходимо нещо много повече от една талашитена врата, която може да бъде съборена само с един шут.

Висококачествените интериорни врати са изработени от ХДФ. Този материал е изцяло естествен и е много устойчив. Крилото е с рамка от масив и е с допълнително ХДФ оребрение.

Причина № 2

Касата на модерните  врати е регулируема. Вече може да забравите за допълнителното замазване. Този вид каси обхващат целия зид и са с два комплекта плаващи первази за от двете страни.

Причина № 3

Покритието на иновативните модели, които ви препоръчвам са с покритие, което е устойчиво на надраскване и, също така, е и влагоустойчиво. То представлява полипропиленов ламинат и е още един плюс, които ви кара да се замислите за по-скорошна смяна на вратите.

Причина № 4

Цветовете, с които разполага тази серия са: бреза, перла, златен дъб, сив кестен и венге. Общо взето, за всеки вкус!

Причина № 5

И накрая, но не на последно място, е добре да помислите и за дизайна. Каква по-добра причина от това да смените старите врати с нови изтънчени модели. Предлагам Ви разнообразни остъкления и фризовки, които биха се съчетали с вашия прекрасен нов дом.
За това не се чудете, а отделете малко време, за да изберете вашите нови интериорни врати още днес.
Причини да не отлагате покупката на нови интериорни врати
Гласувай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *