Полезно

Причини да не отлагате покупката на нови интериорни врати

Ако мислите, че нямате нужда от нови интериорни врати или, че може да изкарате със старите още някоя и друга годинка. Е, то аз съм тук, за да ви убедя точно в обратното.

Ще ви дам пет причини, за да размислите още днес да закупите нови интериорни врати за целия дом.

Причина № 1

Замисляли ли сте се за това, достатъчно устойчиви и издръжливи ли са старите ви врати? Защото, ако не сте сигурни, то аз мога да ви предложа голям избор от различни модели вътрешни врати. За да се чувствате по-удобно в своя собствен дом, Ви е необходимо нещо много повече от една талашитена врата, която може да бъде съборена само с един шут.

Висококачествените интериорни врати са изработени от ХДФ. Този материал е изцяло естествен и е много устойчив. Крилото е с рамка от масив и е с допълнително ХДФ оребрение.

Причина № 2

Касата на модерните  врати е регулируема. Вече може да забравите за допълнителното замазване. Този вид каси обхващат целия зид и са с два комплекта плаващи первази за от двете страни.

Причина № 3

Покритието на иновативните модели, които ви препоръчвам са с покритие, което е устойчиво на надраскване и, също така, е и влагоустойчиво. То представлява полипропиленов ламинат и е още един плюс, които ви кара да се замислите за по-скорошна смяна на вратите.

Причина № 4

Цветовете, с които разполага тази серия са: бреза, перла, златен дъб, сив кестен и венге. Общо взето, за всеки вкус!

Причина № 5

И накрая, но не на последно място, е добре да помислите и за дизайна. Каква по-добра причина от това да смените старите врати с нови изтънчени модели. Предлагам Ви разнообразни остъкления и фризовки, които биха се съчетали с вашия прекрасен нов дом.
За това не се чудете, а отделете малко време, за да изберете вашите нови интериорни врати още днес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *