Сини врати в Санторини
Полезно

Вратата към нашия Рай

Изправени сте пред поредния избор и се вайкате в каква посока да поемете, нали?

Предстои да избирате нова входна врата и сега се чудите какъв цвят ще е тя? Ами може да заложите този път на нещо по-нестандартно, защо не? Нека разчупим скуката! Защо да не бъдем малко по-дръзки при избора си този път? Да вземем например любимия си цвят, да видим какво символизира той, какво изразява, с какво ние го свързваме и защо той ни е любим? А защо не използваме любимия си цвят за своята нова входна врата и като основна концепция на новия ни интериор? Ще Ви дам един пример с моя любим цвят и с моя любима дестинация, на която без съмнение всеки би се почувствал уникално и със сигурност би искал да допринесе и това чувство в дома си.

Красотата на Санторини

Един от любимите ми цветове е синьо, съчетава се прекрасно с неутрални цветове като черно, сиво и бяло например. Една от любимите ми дестинации е остров Санторини, сигурна съм, че веднага изникна в съзнанието Ви представа какво бих пренесла в дома си, ако Ви допада няма да се разсърдя, ако се възползвате от моята идея, та нали аз Ви я предлагам. С тези няколко снимки, човек би могъл да се почувства наистина в Рая.

Пейзаж в СанториниГледка към къщите в Санторини

Пренесох Ви в друг свят, нали? А защо не пренесете това усещане и в дома си? Можем и е много просто трябва да изберем ярко синя входна врата и сме изпълнили мисията си наполовина. Предполагам, че се замислихте дали изобщо съществува такава, определено се произвежда поглеждайки отново снимката на любимия ми остров виждате, че преобладават ярко сини врати, така че трябва да положим малко усилия, ако искаме крайният резултат, който вече се е загнездил в съзнанието ни. В съчетание с бял цвят, ярко синьото може да Ви потопи в дълбините на Вашето собствено въображение и мечти. Няма време за губене, животът е един и се случва тук и сега, затова ако нещо не е, както ние искаме трябва да го променим или ако искаме ярко синя врата трябва да си я сложим, без значение дали ще търсим готова или ще си боядисаме онази, която сме решили да си купим.

Всичко е въпрос на желание е донякъде и на лудост. Но да Ви успокоя всички твърдят, че лудите са по-щастливи и че само те живеят истински. Така че смело към новата ни синя входна врата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *