Входна врата за къща
Полезно

Предимства на входните врати от Турция

Турция е световен доставчик на най-разнообразни модели входни врати със сравнително ниски цени. Дълги години отношението към техните стоки беше негативно, тъй като те не бяха достатъчно качествени. Тази презумция остана в миналото и сега потребителите все повече избират именно техни брандове. Като пример може да послужат набиращите популярност блиндирани врати, които осигуряват защита за апартаменти, къщи и офиси срещу влизане с взлом.

Евтини входни врати не значи лоши такива!

Според продажбите, турските производители са на челни позиции, но съвременният потребител не се задоволява с евтина стока, поставяйки по-високи изисквания към продукцията, отколкото преди. Оттук можем да направим извод, че все пак производството им е с висока сигурност за хората и тези външни врати напълно задоволяват желанията на съвременния клиент.

Защо тогава тези входни врати са сравнително евтини, но са с достатъчно високо качество? Тук става въпрос за конвейерно производство и евтиния труд на специалистите (в сравнение с Израел, Русия и България), което позволява да бъдат предлагани на достъпни цени.

Турските врати имат много предимства и те са:

• Подсилена конструкция (корпусът на крилото няма заваръчни шевове, има допълнително оребряване с метални профили и дървесни частици);
• Подобрена структура (имат скрити панти, които влизат в касата и външно не може да бъде определена точната локация);
• Високи шумо- и топлоизолационни качества (използва се съвременен пълнеж в конструкцията);
• Усложнена заключваща система с тристранно заключване и активни шипове, които влизат в касата отгоре, отстрани и долу – в прага;
• Голямо разнообразие (голям диапазон от избор ще Ви позволи да защитите домът си и да го украсите).

Блиндираните входни врати, произведени в Турция, днес имат сравнително високо качество за своята ценова категория. Те се характеризират с добро съотношение „цена-качество”, а дизайнът им не отстъпва на продукцията на производителите от Израел, Европа и България.

Нека да не забравяме, че входната врата е визитната картичка на съвременното жилище, която ще ни осигури уют, комфорт и сигурност.

Предимства на входните врати от Турция
Гласувай

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *