Полезно

Входна блиндирана врата серия КЛАСИК

Избирайки входната врата, най-важна е сигурността. Входни врати тип „Блиндирани врати“ са предпочитани и търсени , защото са модерни, здрави и надеждни.

Входната блиндирана врата от серия класик е изработена от 1,2мм прахово боядисан метал и 10мм МДФ фрезовани панели. Крилото е изработено от  два МДФ панела  всеки по 10мм или 1см дебелина. Пълнежът на крилото е от полистирен. Панелите при модел Т505 е с лакиран МДФ , а при Т686 Sparta, T684 Sparta, Т369-Т , Т305 и Т306 е с ламинирани МДФ панели. Крилото е с дебелина 7см . Панелите са в различни модели, фрезовани, с красива класическа шарка, която придава завършеност на изделието.  От страната на пантите крилото е подсигурено с три пасивни шипа, които когато вратата е затворена влизат в самата каса и придават по-голяма сигурност.

Касата се регулира с первази от двете страни, като може да покрие зид от 15см до 34см, може и да се изработи врата и с каса до 50см. В комплекта е включено и фабрично поставено гумено уплътнение на касата , както и на „Г-образна” –та  лайсна на прага, което помага за по-добрата изолация на помещението.

Врати от серия Класик са с най-новата заключваща система DAF моноблок с активни шипове. От страната на пантите крилото има пасивни шипове,които са три на брой, влизащи при затваряне на вратата в касата.

Какво включва комплекта?

В комплекта се включва : крило; регулируема каса с обков –иноксова сатенирана дръжка,която е активна за вътрешната страна на вратата и по избор може да бъде пасивна дръжка, за външната част на вратата; шпионка; чукче; секретен патрон;  бронировка на патрона с вдлъбната капачка срещу разбиване. Размерът на вратата с касата е 90/200см, като размера с перваза е 105/207см.

Посоките на отваряне са навътре-дясна; навътре-лява. Възможен е и обратен монтаж с посока на отваряне : навън-дясна; навън-лява.

Имате всичко необходимо, за да изберете входна блиндирана врата от серия Класик – сигурност, перфектна визия, разнообразие от цветове и изолация.

Входна блиндирана врата серия КЛАСИК
Гласувай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *