Gradde Schwerin SanDiego
Полезно

Светла цветова гама на интериорните врати серия Граде

Как лесно да съчетаем цвета на вътрешните врати с останалата част от интериора е тема, която вълнува много от нашите клиенти. Днес ще ви предложим няколко полезни съвета, които смятам, че ще ви бъдат полезни, в случай, че сте решили да промените декора у дома.

Светлата палитра на Граде се състои от четири различни свежи нюанса известни под интересни наименования.

 

Сибирска Лиственица

Белият цвят винаги е бил търсен, тъй като е неутрален и отива на всичко. За да не е чак толкова опростен, производителят е сметнал за добре, да разнообрази чисто бялото с леки сиви ивици, наподобяващи дървесен декор. По този начин се е получил изключително интересен нюанс, които е неутрален и позволяващ лесно съчетание с пода, мебелите и стените. Дори да се спрете на по-ярка гама бои като например: маркерно зелено, искрящо жълто, розово и т.н, с моделите на Граде изработени в Сибирска Лиственица няма да имате никакъв проблем. Вратите просто ще изпъкват на базата на останалата част от интериора и ще създават чувство за простор.

Gradde Schwerin Sibirien

Ясен Верелинга

Някои хора смятат сивото за скучен, мрачен цвят. Но това определено не е така! Напротив! Сивата гама е много популярна през последните няколко години и има масово търсене от потребителя. Светло сивото отива на черно-бяло обзавеждане. Съчетанието на тези три цвята е модерно, но за да не е съвсем еднообразно винаги може да довършете декора като боядисате една от стените в тъмно лилав цвят. Именно тя ще бъде и акцента на помещението. В случай, че желаете всички стени да са в бяло, може да декорирате с пъстри разноцветни възглавнички или килимчета.

Gradde Schwerin VeralingaEsche

Дъб Вераде

Ако категорично сте се спрели на тъмно кафяв паркет, то моделите произведени в Дъб Вераде са именно за вас. Бежовият цвят е нежен и ще създаде уют във вашия дом. Стените задължително трябва да се бели, друг цвят не би бил подходящ. Може да добавите светло жълти вази, рамки или други допълнения към интериора.

Gradde Schwerin Verade

Шведски Дъб

Покритието на Шведския Дъб изглежда естествено и придава чувство за топлина. Добре е да съчетаете със светъл паркет, за да има контраст с пода. Класически цвят е и си отива с тъмно кафяви или бели мебели.

Gradde Schwerin SchwedischeEsche

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *