Полезно

С какво се гордее серия Стандарт

Ако вече сте към края на основен или просто козметичен ремонт, значи е време да се ориентирате към търсене на интериорни врати. Изборът е огромен и труден, а разнообразието на модели по-скоро би Ви объркало, отколкото да Ви помогне. Днес съм тук, за да Ви улесня. Предлагам Ви една серия, която разполага с богата гама на цветове и различни варианти на остъкление и фрезовки.

Тази серия е позната под наименованието Стандарт и се гордее с интериорните си врати с масивни крила, регулируеми каси и красив дизайн. Вместо да се лутате по всички възможни магазини, за които сте чували, по-добре се спрете на гарантираното качество. Тук може да намерите всичко, за което някога сте мечтали. Изящните ни модели биха паснали идеално на всеки интериор.

Сега нека да разгледаме преимуществата на тази серия, за да се чувствате напълно сигурни в избора си. Ако търсите качество на ниски цени, значи правилно сте се ориентирали. Стандарт е марка, която е по всеки джоб и в замяна Ви предлага различни размери крила с чудни орнаменти от стъкло или фрезовани линии. Топлите цветове са по-желани от клиентите, а съчетанието им е като детска игра.

Касите на тези врати са обли и прилягат идеално дори и на зид с лека денивилация. Покриват всяка кривина и обгръщат нежно цялата стена. Стабилната конструкция от ХДФ материал, допълнително оребрение и рамка от иглолистна дървесина ще Ви осигурят дълготрайна инвестиция за едно по-спокойно бъдеще. Пантите са тип пеперуда. Тяхната здравина е достатъчна, за да издържат тежестта на масивното крило, от което са изработени нашите модели.

Може да се чувствате свободни и в избора си на ръкохватка. Предлага се в два варианта: цял шилд или розетка. Разликата е единствено в дизайна, а материалът, който е използван е добре познатият инокс.

С тази качества се гордее серия Стандарт, а и с още много други. Очакваме Ви в нашите шоуруми, за да Ви разкрием още тайни за прекрасните интериорни врати от ХДФ.

С какво се гордее серия Стандарт
Гласувай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *