Turquoise and Blue Front Doors with Paint Colors
Полезно

Скъпо удоволствие ли е покупката на входна врата?

Домът абсорбира най-много енергия през входната си врата, затова колкото по-стабилна и здрава е тя, толкова повече положителна енергия се задържа вкъщи, а добрата енергия ще Ви накара Вас и близките Ви да се чувствате добре и щастливи.

Защо Ви трябва нова входна врата

Ако сегашната врата е остаряла, избеляла, изкривила се е или пък Ви е писнало да чувате тропота на съседите Ви докато си почивате в хола, значи е дошло време да се замислите дали да не смените входната си врата.

Преди да хукнете по магазините е хубаво да помислите какво точно търсите. Може би Вашата сигурност е важна за Вас, същевременно искате да не е много скъпа, да бъде с добра изолация, за да не чувате непрекъснато движещият се асансьор или искате всички тези неща накуп, тогава сме насреща ние – екипът на Порта Нова. При нас можете да откриете безброй много различни модели с различни характеристики.

Моделът, който ми се иска да Ви представя е от серия Елеганс и е в цвят Арктика. Дебелината на крилото е 9 см, а изолацията е минерална вата. Както повечето от Вас знаят минералната вата е най-добрата изолация за шумо и топло изолиране, което означава, че топлината ще остане в дома Ви, а шумът от съседите Ви ще остане мит за Вас. Задачата на входната врата е също да пази домакинствата от взлом.

Ednokrila vhodna vrata T 901 tsvyat Arktika 1 1

Моделът разполага с осем противовзломни шипа, две независими заключващи системи, две секретни брави, капачки против разбиване, бронировки на патроните и допълнително резе. А сега като чухте това, чувствате ли се сигурни в избора си?

Не чакайте, а вземете решение

Инвестицията в подобна входна врата е най-доброто нещо, което можете да направите за себе си и любимите Ви хора. Входните врати не са поредната скъпа прищявка, те са онова нещо, без което нашият дом не може да съществува. За Ваше щастие на родния пазар има голямо разнообразие на входни врати за всеки вкус и джоб. Изборът е изцяло Ваш.