Полезно

Избор на интериорна врата при нужда от повече светлина

Имате малък и компактен апартамент? Но не стига естествена светлина достатъчно? Искате повече пространство, светлина и същевременно мечтаете да вкарате повече стил? Когато говорим за стил и компактност в едно може спокойно да се спрем на стъклена интериорна врата. Доста интериорни дизайнери в днешно време избират точно този тип врати. Изключително красивите дизайни, които може да се намерят на пазар дава възможност за страхотни интериорни решения.

Стъклените крила могат да бъдат няколко вида матови, гладко прозрачни или цветни.

Един интересен вариант е матова интериорна врата, дава достатъчно светлина и въздух в помещението, а от другата страна остава възможност за уединение. Визуално те придават повече пространство. Тези врати могат да застанат добре на всяко помещение според неговата функция, може да имат гравюра или един цветен принт на детската стая. С ваш шаблон може да дадете почерк и изразителност. Вариантът да се спрем на интериорна стъклена врата, която между двата пласта закалено стъкло може да има текстил, е много екстравагантен и интересен.

Тези уникални врати могат лесно да паснат, както на апартаменти, така и на къщи, дори и на вашия офис. Може да се съчетае и с други интериорни врати, които са плътни изчистени, избираме същия цвят каса и така стъклената врата остава като акцент. Най-голямото предимство на стъкленото крило е разходът на светлина, дават дневната доза естествена светлина в помещението ви. Комбинират се много просто и с цветовете на мебелите, стените и подовата настилка. Благодарение на специална обработка самото стъклено крило е по-устойчиво при удар и промени в температурата. При спукване или удар стъклото се пръска на съвсем малки парчета, няма остри ръбове. Така няма да се притеснявате за вашата сигурност.

Избор на каса за интериорна врата

Също така има и избор на каса, стъклените интериорни врати имат възможност да бъдат монтирани с права или обла каса, така може да се синхронизират според останалите форми във вашето жилище и да се запази линията на дизайн. Нека не забравяме и малките детайли свързани с тези красиви врати, а именно обковът, бравата за стъклена врата тип овал, дава завършеност на вратата , по-нестандартен и красив от често срещаните брави на пазара.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *