Интересни предложения за врати
Полезно

Интересни предложения за интериорни врати

Предизвиквателство може да бъде намирането на най-добрата интериорна врата за Вас. В днешно време отворите за врата в повечето случаи са стандартни /като за врата 90/200см/. Има обаче много стилове, които можете да впишете във вашето текущо пространство или да прекроите, за да се добави повече пространство за новата Ви врата.

Вижте няколко популярни стила на интериорните врати и научете как могат да бъдат интегрирани във Вашия дом.

Ако променяте целия облик на вратата си, а не просто замествате вратата със стандартен размер, която е пригодена, вероятно ще се наложи някои преустройства, извършени в дома Ви – като оформяне на необходим отвор в широчина и височина.

• Портални интериорни
Може да се добави елегантност с портални врати към всяка стая. Тези двойни врати ще отворят голямо пространство за влизане и усещане за простор. Те могат да бъдат със различни по форма стъкла, за да пуснат светлина или да бъдат изцяло плътни за пълна поверителност.

• Интериорни плъзгащи врати
Вратите, блъскащи се около къщата, може да станат досадни. Ако това е срещан проблем във Вашия дом, плъзгащата врата е именно за Вас. Те се предлагат в много сортове дърво и стъкло, което ще Ви даде богат избор на дизайни. Друго предимство е пространството, което ще си спестите. Това важи особено за вградени в стената плъзгащи се врати, които в отворено положение няма да се виждат.

След като обсъдихме два по-различни и интересни варианта за интериорни врати е добре да сте наясно какви видове материали може да са налични. Вижте някои от Вашите възможности:

• Вътрешни стъклени врати – Универсален вариант, който вкарва допълнителна светлина е интериорната стъклена врата. Ако търсите по-модерен вид на дома си, опитайте с матирано стъкло за поверителност в спалня или баня.

• Вътрешни врати от дърво – ако държите на дълготраен и класически външен вид вратите изградени от масивно дърво са отговорът. Можете да избирате от много видове дърво и шарки, за да персонализирате Вашата врата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *